Pozivaju se sve udruge sa područja LAG „Šumanovci“ (obuhvaća područje grada Županja i općina Bošnjaci, Gunja, Vrbanja, Štitar i Drenovci) za sudjelovanje na radionici za izradu Lokalne razvojne strategije razvoja područja LAG-a „Šumanovci“ za razdoblje 2023.-2027. u svrhu iskaza interesa i potreba, Vaših   ideja i prijedloga, kako bi ih  uvrstili u LRS LAG-a „Šumanovci“, te kako bi omogućili financiranje organizacija civilnog društva.

Ø  Radionica će se održati dana  27. siječnja 2023. godine (petak) u Drenovcima,  (Poljoprivredno poduzetnički inkubator Drenovci, Vladimira Nazora 131, Drenovci) u 11 sati.

Molimo Vas da se pozivu odazovete jer su vaši prijedlozi i mišljenja jedna od najvažnijih okosnica izrade Lokalne razvojne strategije. Potvrdu Vašeg sudjelovanja te eventualna pitanja ili prijedloge molimo dostavite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj 099/608-7333.

Poziv-radionica-za-udruge-page-001

OBAVIJEST-tečaj eura, LAG natječaji

Kod ispunjavanja zahtjeva (obrazaca, tablica) od 1.1.2023., iznose i ostale vrijednosti koje se izražavaju kroz novčane jedinice potrebno je unijeti u euru (EUR), a u slučaju da su ti iznosi u pravnim instrumentima (na primjer u troškovnicima) izraženi u kuni (kn) potrebno je te iznose odnosno ostale vrijednosti koje se izražavaju kroz novčane jedinice preračunati iz kn u EUR po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 te ih unijeti u EUR.Preračunavanje se izvršava primjenom punoga brojčanog iznosa fiksnog tečaja konverzije (7,53450) te zaokruživanjem pri čemu se dobiveni rezultat zaokružuje na dvije decimale, a na temelju treće decimale. Ako su iznosi u pravnim instrumentima izraženi u stranoj valuti (ako nisu izraženi u EUR), potrebno je preračunati te iznose iz strane valute u EUR po tečaju koji je Europska središnja banka odredila prije 1. siječnja godine u kojoj se podnosi zahtjev.

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
previous arrow
next arrow
Shadow