💪 [POZIV NA MOTIVACIJSKE RADIONICE] 💪
LAG Šumanovci u svrhu provedbe projekta Lokalnim potencijalom do novih mogućnosti zapošljavanja - "We can do it" koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, organizira 𝐩𝐫𝐨𝐯𝐞𝐝𝐛𝐮 𝐦𝐨𝐭𝐢𝐯𝐚𝐜𝐢𝐣𝐬𝐤𝐢𝐡 𝐫𝐚𝐝𝐢𝐨𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐢 𝐦𝐞𝐧𝐭𝐨𝐫𝐬𝐭𝐯𝐚. Radionica je namijenjena 𝑠𝑣𝑖𝑚 𝑛𝑒𝑧𝑎𝑝𝑜𝑠𝑙𝑒𝑛𝑖𝑚𝑎, a njome se želi omogućiti spoznaja o korištenju vlastitih sposobnosti i talenata, prihvaćanje i spoznaja vlastite prirode, te postizanje i očuvanje integriteta. Želi se potaknuti ciljanu skupinu na samostalni i timski rad.


🚗 𝑃𝑢𝑡𝑛𝑖 𝑡𝑟𝑜𝑠̌𝑎𝑘 𝑠𝑢𝑑𝑗𝑒𝑙𝑜𝑣𝑎𝑛𝑗𝑎 𝑛𝑎 𝑚𝑜𝑡𝑖𝑣𝑎𝑐𝑖𝑗𝑠𝑘𝑖𝑚 𝑟𝑎𝑑𝑖𝑜𝑛𝑖𝑐𝑎𝑚𝑎 𝑢 𝑐𝑖𝑗𝑒𝑙𝑜𝑠𝑡𝑖 𝑗𝑒 𝑝𝑜𝑘𝑟𝑖𝑣𝑒𝑛.

👉 Radionice će se održavati u 𝐃𝐫𝐞𝐧𝐨𝐯𝐜𝐢𝐦𝐚, 𝐏𝐨𝐥𝐣𝐨𝐩𝐫𝐢𝐯𝐫𝐞𝐝𝐧𝐨 𝐩𝐨𝐝𝐮𝐳𝐞𝐭𝐧𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐢𝐧𝐤𝐮𝐛𝐚𝐭𝐨𝐫 (Vladimira Nazora 131, Drenovci) 𝐨𝐝 𝟏𝟏:𝟎𝟎 𝐝𝐨 𝟏𝟑:𝟎𝟎 𝐬𝐚𝐭𝐢 i to u sljedećim terminima.

• 27.05.2020. godine (srijeda)
• 03.06.2020. godine (srijeda)
• 10.06.2020. godine (srijeda)
• 17.06.2020. godine (srijeda)
• 24.06.2020. godine (srijeda)

💻☎️ Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na broj telefona 099/ 608-733-3 ili e-mail adresu:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

😷👐 Radionice će se održati u skladu s preporukama HZJZ vezane za zaustavljanja širenja virusa COVID-19.

OBAVIJEST-tečaj eura, LAG natječaji

Kod ispunjavanja zahtjeva (obrazaca, tablica) od 1.1.2023., iznose i ostale vrijednosti koje se izražavaju kroz novčane jedinice potrebno je unijeti u euru (EUR), a u slučaju da su ti iznosi u pravnim instrumentima (na primjer u troškovnicima) izraženi u kuni (kn) potrebno je te iznose odnosno ostale vrijednosti koje se izražavaju kroz novčane jedinice preračunati iz kn u EUR po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 te ih unijeti u EUR.Preračunavanje se izvršava primjenom punoga brojčanog iznosa fiksnog tečaja konverzije (7,53450) te zaokruživanjem pri čemu se dobiveni rezultat zaokružuje na dvije decimale, a na temelju treće decimale. Ako su iznosi u pravnim instrumentima izraženi u stranoj valuti (ako nisu izraženi u EUR), potrebno je preračunati te iznose iz strane valute u EUR po tečaju koji je Europska središnja banka odredila prije 1. siječnja godine u kojoj se podnosi zahtjev.

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
previous arrow
next arrow
Shadow