Povodom Dana Europe, održani su Sajmovi EU projekata, dana 08. svibnja 2024. u Županji u Multikulturnom centru te dana 10. svibnja 2024. u Otoku u pješačkoj zoni grada, a na kojima je sudjelovao LAG "Šumanovci".

Cilj održavanje sajmova je predstavljanje najznačajnijih projekata financiranih sredstvima iz fondova Europske unije, a koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica i županije.

sajam-eu-projekata-u-zupanji-i-otoku11
sajam-eu-projekata-u-zupanji-i-otoku10
sajam-eu-projekata-u-zupanji-i-otoku09
sajam-eu-projekata-u-zupanji-i-otoku08
sajam-eu-projekata-u-zupanji-i-otoku07
sajam-eu-projekata-u-zupanji-i-otoku05
sajam-eu-projekata-u-zupanji-i-otoku06
sajam-eu-projekata-u-zupanji-i-otoku04
sajam-eu-projekata-u-zupanji-i-otoku03
sajam-eu-projekata-u-zupanji-i-otoku01

OBAVIJEST-tečaj eura, LAG natječaji

Kod ispunjavanja zahtjeva (obrazaca, tablica) od 1.1.2023., iznose i ostale vrijednosti koje se izražavaju kroz novčane jedinice potrebno je unijeti u euru (EUR), a u slučaju da su ti iznosi u pravnim instrumentima (na primjer u troškovnicima) izraženi u kuni (kn) potrebno je te iznose odnosno ostale vrijednosti koje se izražavaju kroz novčane jedinice preračunati iz kn u EUR po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 te ih unijeti u EUR.Preračunavanje se izvršava primjenom punoga brojčanog iznosa fiksnog tečaja konverzije (7,53450) te zaokruživanjem pri čemu se dobiveni rezultat zaokružuje na dvije decimale, a na temelju treće decimale. Ako su iznosi u pravnim instrumentima izraženi u stranoj valuti (ako nisu izraženi u EUR), potrebno je preračunati te iznose iz strane valute u EUR po tečaju koji je Europska središnja banka odredila prije 1. siječnja godine u kojoj se podnosi zahtjev.

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
previous arrow
next arrow
Shadow