Otvorene su prijave za programe obrazovanja u sklopu projekta Mladi mogu sve-povjerenjem do posla!

Imaš između 15 i 29 godina? Nisi u sustavu obrazovanja? Nisi zaposlen/a i unazad 4 mjeseca nisi u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje?

Prijavi se na besplatno obrazovanje i postani:

  • Voditelj/ica agroturističkog gospodarstva
  • Proizvođač/ica i prerađivač/ica ljekovitog i aromatičnog bilja
  • Proizvođač/ica povrća u zaštićenim i otvorenim prostorima
  • Proizvođač/ica povrća u hidroponiji


Uz edukaciju odmah možeš iskoristiti i jedinstvenu step-by-step stručnu podršku tima projekta #MladiMoguSve! koji će ti pomoći da istražiš kako poboljšati sebe i svoj život, pronaći dobar posao.

Više informacija o prijavi i BESPLATNIM programima obrazovanja koji se nude potraži na stranici: https://www.odraz.hr/mladimogusve/


Zgrabi priliku koja ti se pruža i prijavi se!

Požuri jer je broj mjesta OGRANIČEN

Projekt "Mladi mogu sve - povjerenjem do posla" je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

poziv-za-prijavu-mladi-mogu-sve001
poziv-za-prijavu-mladi-mogu-sve002
poziv-za-prijavu-mladi-mogu-sve003
poziv-za-prijavu-mladi-mogu-sve004
poziv-za-prijavu-mladi-mogu-sve005

OBAVIJEST-tečaj eura, LAG natječaji

Kod ispunjavanja zahtjeva (obrazaca, tablica) od 1.1.2023., iznose i ostale vrijednosti koje se izražavaju kroz novčane jedinice potrebno je unijeti u euru (EUR), a u slučaju da su ti iznosi u pravnim instrumentima (na primjer u troškovnicima) izraženi u kuni (kn) potrebno je te iznose odnosno ostale vrijednosti koje se izražavaju kroz novčane jedinice preračunati iz kn u EUR po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 te ih unijeti u EUR.Preračunavanje se izvršava primjenom punoga brojčanog iznosa fiksnog tečaja konverzije (7,53450) te zaokruživanjem pri čemu se dobiveni rezultat zaokružuje na dvije decimale, a na temelju treće decimale. Ako su iznosi u pravnim instrumentima izraženi u stranoj valuti (ako nisu izraženi u EUR), potrebno je preračunati te iznose iz strane valute u EUR po tečaju koji je Europska središnja banka odredila prije 1. siječnja godine u kojoj se podnosi zahtjev.

 

Projekt "We can do it"

 

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
previous arrow
next arrow
Shadow